:.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.:
STARE BABICE
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum :.:.: BABICKIE FORUM INTERNETOWE :.:.: Strona Główna
->
ZDROWIE I LECZNICTWO
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
WSZYSTKIE NASZE SPRAWY
----------------
BABICKIE TEMATY
URZĄD GMINY I WÓJT GMINY
BEZPIECZEŃSTWO
PARAFIA I WIARA
EDUKACJA I SZKOLNICTWO
ZDROWIE I LECZNICTWO
KULTURA I SZTUKA
SPORT I REKREACJA
SPRAWY GOSPODARNOŚCI BABICKIEJ
HYDE PARK - INNE NASZE SPRAWY
BUDUJESZ, REMONTUJESZ, NAPRAWIASZ
----------------
BUDUJ Z NAMI - BABICAMI
KUPIĘ, SPRZEDAM DZIAŁKĘ
LOKALNA PRASA
----------------
O LOKALNEJ PRASIE ...
JAK TU MIESZKAMY I OGŁOSZENIA DROBNE
----------------
NASZE MIEJSCOWOŚCI
SZUKAM, SPRZEDAM, KUPIĘ
NOWOŚCI NA STRONIE I FORUM
----------------
www.babice.waw.pl
ARCHIWUM TEMATÓW
----------------
TEMATY ARCHIWALNE 2017
TEMATY ARCHIWALNE 2016
TEMATY ARCHIWALNE 2015
TEMATY ARCHIWALNE 2014
TEMATY ARCHIWALNE 2013
TEMATY ARCHIWALNE 2012
TEMATY ARCHIWALNE 2011
TEMATY ARCHIWALNE 2010
TEMATY ARCHIWALNE 2009
TEMATY ARCHIWALNE 2008
TEMATY ARCHIWALNE 2007
TEMATY ARCHIWALNE 2006
WYBORY SAMORZĄDOWE 2014
WYBORY SAMORZĄDOWE 2010
WYBORY PARLAMENTARNE 2007
WYBORY SAMORZĄDOWE 2006
DOWODY WYKROCZEŃ
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
olga
Wysłany: Sob 21:49, 10 Cze 2017
Temat postu: Zasady postępowania z jedzeniem
Jako osoba która na co dzień zajmuje się przygotowywaniem posiłków chciałabym Was uczulić na zagrożenia związane z żywnością i na to na co trzeba zwrócić uwagę. Przede wszystkim trzeba przestrzegać podstawowych zasad higieny, niby rzecz oczywista, ale dla osób które zajmują się tym zawodowo to absolutny priorytet. Podaję za UnileverFoodSolutions.pl co się zalicza do tych zasad: dezynfekcja rąk, używanie jednorazowych rękawiczek, odpowiednia higiena paznokci oraz osobista, starannie uczesane włosy (spięte), noszenie fartucha, jeśli mamy jakieś skaleczenia to nie możemy pracować z pokarmami, używamy plastrów ochronnych, jeśli jesteśmy chorzy to unikamy kontaktu z żywnością. Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: "https://www.unileverfoodsolutions.pl/Aktualnosci/Gastrostrefa/Bezpieczenstwo_zywnosci_zagrozenia_i_winowajcy.html" Tam znajdźcie więcej informacji na temat : "Zagrożenia fizyczne żywności"
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin